De Healing

Ik geloof dat mét onze levensadem die wij elke dag, elke seconde opnieuw mogen ontvangen onvoorwaardelijke liefde mee naar binnen stroomt, vanuit een groter geheel. Daar hoef je niets voor te doen, het stroomt vanzelf met je adem mee.

Onvoorwaardelijke liefde is liefde zonder voorwaarden. Je mag zijn zoals je bedoeld bent te zijn, zoals je diep van binnen al bent. Je bent het waard om deze onvoorwaardelijke liefde te ontvangen. En de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde is onbeperkt ! En er is genoeg. Voor iedereen, ook voor jou !

Onvoorwaardelijke liefde heeft een helende werking terwijl het om en door je lichaam heen stroomt en zich daarbij qua vorm, ruimte en beweging aanpast aan wat jíj nodig hebt. Jouw eigenheid respecteert.

Zit je lekker in je vel, dan stroomt de onvoorwaardelijke liefde volop en voluit en voel jij je energiek en in balans. Ben je onrustig of ervaar je stress, dan is er waarschijnlijk sprake van een blokkade. De onvoorwaardelijke liefde kan bijvoorbeeld niet goed doorstromen of kan niet goed de ruimte en vorm aannemen die het wil aannemen om jou van dienst te kunnen zijn. Om jou te kunnen helen.

Tijdens een healing maak ik contact met de stroom van onvoorwaardelijke liefde in en om jou heen. Dit doe ik door af en toe naar je naam te vragen. Meer niet. Jij hoeft verder niets te doen. Je zit op een stoel en ik tast met mijn handen de stroom van onvoorwaardelijke liefde af. Ik raak je daarbij een enkele keer aan, altijd pas nadat jij daar toestemming voor geeft.

Door in verbinding te zijn met de stroom van onvoorwaardelijke liefde, kan ik voelen waar eventuele blokkades aanwezig zijn. Ik haal die blokkades weg waardoor de onvoorwaardelijke liefde weer volop kan doorstromen en haar helende werking kan gaan doen. Kortom: een healing ondersteunt jouw zelfhelende vermogen waardoor je weer terug in balans kunt komen.

Wil je graag iets meer over mij weten, klik dan hier.