Anne Maaike

Ik ben geboren in 1964 en heb drie volwassen kinderen: twee zonen en een dochter.

Readen en healen is werken met je intuïtie. Voor mij is intuïtie een innerlijk weten dat je op een praktische manier kunt inzetten in je dagelijks leven en ten behoeve van anderen. Een aantal jaren geleden ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn intuïtie verder te ontwikkelen en in te kunnen zetten. Ik heb de basiscursussen Intuïtieve Ontwikkeling I en II gevolgd bij Resonance in Amsterdam. Dat was zo’n verademing dat ik daarna de 2-jarige readingopleiding van datzelfde opleidingsinstituut heb gevolgd en heb afgerond. Vervolgens ben ik ook geslaagd voor de Toegepaste Healing Training van Resonance. Ik word blij van het readen en healen, van de liefdevolle openheid die daarbij nodig is, van de ruimte die daardoor ontstaat, van het gevoel dat je van betekenis bent.

Als je wilt weten of ik de juiste stiltetolk voor jou ben, neem dan gerust eerst vrijblijvend contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.