De Reading

Wat is een reading?
Tijdens een reading maak ik contact met wie jij van binnen ten diepste bent, met degene zoals jij bedoeld bent te zijn. Dit doe ik door regelmatig je naam te vragen. Meer niet. Je hoeft niet te vertellen wat je bezig houdt. In stilte ga ik in gesprek, luister ik naar jouw innerlijk weten en vervolgens geef ik daar woorden aan. Ik heb tijdens de readingopleiding mijn eigen taal mogen vinden om woorden te kunnen geven aan jouw innerlijk weten. Ik noem mijzelf daarom stiltetolk.

Wat ik verwoord gaat altijd over het nu. Het gaat niet over de toekomst en ik geef dus ook geen oplossing. Ik schets een beeld van wat er nu in je leven speelt en waarom.

Misschien denk je nu dat je hele ziel en zaligheid voor mij waarneembaar is en vind je dat een eng idee? Ik wil benadrukken dat ik als stiltetolk alleen datgene kan tolken waar jij toestemming voor geeft, ik luister naar wat jouw innerlijk weten mij vertelt. Jij weet diep van binnen wat je wil laten waarnemen en bepaalt dat zelf. Jij laat alleen die informatie zien die op dat moment van belang is en ik spreek die informatie uit. Dat je een reading spannend vindt, is als het goed is een gezonde spanning.

Ik kan niet verklaren hoe ik vanuit stilte kan tolken. Het enige wat ik kan vertellen, is dat ik mag ervaren dat het lukt. Dat ik en de readee (dat is degene die de reading ontvangt) allebei mogen zijn wie wij ten diepste zijn, zoals wij bedoeld zijn te zijn en dat wij op dat niveau contact hebben met elkaar. Deze ervaring kan ik niet bewijzen, maar deze ervaring is wat mij betreft daardoor niet minder waar of minder betekenisvol !

Een reading duurt ca. één tot anderhalf uur en deze kun je zelf met je telefoon digitaal opnemen. Of ik kan de opname verzorgen en je deze na afloop toesturen.

 

"Een ware ontmoeting ontstaat
door de eigen ideeën en de eigen invulling
over de ander los te laten, zodat de ene mens
de andere mens tegemoet kan treden
vanuit een liefdevolle openheid.
En ontstaat er ruimte."


Waarom een reading?
Een reading kan je helpen om je bewust te worden van wat er onbewust in je leven speelt. Je kunt een reading zien als een steun in de rug om een volgende stap te kunnen zetten op je levensweg, in je persoonlijke groeiproces.

Als je goed in je vel zit, kan het prettig zijn om via een reading je beter bewust te worden van waar je nu in het leven staat en waarom. We kennen echter ook allemaal periodes dat we minder goed in ons vel zitten. Dan kan een reading helpen vast te stellen waardoor dat komt en wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Loop je in je leven (steeds) ergens tegenaan maar kun je er niet precies de vinger op leggen waardoor dat komt? Weet je niet precies wat je belemmert om het anders te doen? Ben je je niet bewust van een patroon in je leven, van belemmerende overtuigingen, van ongebruikte kwaliteiten en talenten, van weerstanden?

Een reading kan je helpen je daar wèl bewust van te worden waardoor je een volgende stap kunt zetten, waardoor je kunt groeien. Het kan je helpen een patroon te doorbreken. Het kan je helpen je bewust te worden van wie jij ten diepste bent, wie je mag zijn. Het kan je helpen jezelf beter te leren kennen.

Klik hier om meer te lezen over een healing en wil je graag iets meer over mij weten, klik dan hier.